nagellak stash

Ik heb geen mega nagellak stash, maar het is wel aardig wat vind ik zelf. Vandaag laat ik jullie mijn nagellak stash zien!

Dit zijn mijn essence lakjes. Meestal haal ik de sticker er meteen af dus ik ga er geen namen bij zetten.

En... Nog meer essence! Bijna al deze lakjes heb ik gekregen... Ik vind de topper (de eerste in de rij) toch wel het mooist. Ik denk niet dat essence de nagellakjes met de zilveren dop nog verkoopt, wat ook eigenlijk wel goed is want persoonlijk vind ik die dop echt spuuglelijk.

CATRICE! Ik ben gek op catrice nagellak en nu ik deze foto bekijk is het eigenlijk niet eens zo veel en bedenk ik me dat ik de helft ook niet op de foto heb gezet.. Dom! Maar goed op de foto zie je twee Ultimate Nudes, een topcoat, vier nagellakjes uit de gewone collectie en twee Million Styles effect topcoates.

Miss sporty. Ik gebruik deze nagellakjes niet meer zo vaak. De roze en blauwe waren zelfs de eerste nagellakjes die ik kocht!

En dan: twee LM van de Vampires love collectie van essence, twee lakjes van gosh, KIKO en e.l.f.

Een setje van de h&m.

Een nail art setje van Kiss Paint, ook deze heb ik een keertje gekregen dus ik heb geen idee waar je deze kan kopen.

Nog wat essence: een flakie topcoat, een matte topcoat, een crackle topcoat en eentje uit de Ballerina lijn.

De overige nagellakjes zijn: een hema topcoat, van een merk waar ik de naam niet van weet, een glittertopcoat van de big bazaar, twee stripers, een sephora lakje, bourjois, en nog een merk dat ik niet kan thuisbrengen...

Zo! Dit was mijn nagellak stash, inmiddels zijn er al heel wat nagellakjes bij gekomen dus als jullie willen kan ik volgende maand weer een update houden? 

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Mona (maandag, 18 juni 2012 22:08)

    Leuk! Ik heb iets van tien nagellakjes maar ik ben druk bezig om een collectie op te bouwen;-) Mooie foto's!

  • #2

    Puck (dinsdag, 19 juni 2012 21:09)

    Leuk!!