Primark nagellak

Ik ben de afgelopen weken een paar keer bij de primark geweest, normaal ga ik altijd naar hoofddorp totdat een vriendin vertelde dat hij ook in Zaandam zit! Wat met de trein 20 min/half uurtje is vanaf Alkmaar. Anyway, toen ik daar was zag ik dit vrolijke nagellak setje, die ik natuurlijk niet kon laten liggen voor maar 2(!) euro!

De nagellak komt zoals ik al eerder zei in een vrolijk doosje. In het doosje zitten vier nagellakjes, ook zit er een spiegel bij wat natuurlijk hardstikke leuk is maar wat ik niet echt snap als het om nagellak gaat...

Als je de nagellak eruit wilt halen moet je eerst het plastic vormpje (?) eruit halen, dit vind ik persoonlijk wel onhandig omdat je de lakjes er dan als het ware uit moet ''poppen''.

En dan nu de lakjes zelf! Het zijn maar kleine potjes van 6 ml, wel vind ik het een mooie verpakking gewoon strak met een zwarte dop. Het oogt zeker niet goedkoop.

 

De kleuren zijn wat saai, maar daar is niks mis mee. De eerste kleur is mooie felle rode, daarna volgt een grijzige nude (daar was ik speciaal benieuwd naar), een paarse, en een denim blauwe.

Ik heb de swatches voor het gemak even op een hand gemaakt (wat nog best leuk staat!) En ik ben blij verrast! De nude kleur heeft wel drie laagjes nodig maar dekt dan wel goed, het is een vrij apparte kleur en moeilijk te beschrijven, ik ga dan toch maar voor grijs nude. Op de foto lijkt 't iets meer nude.

De rode kleur is echt fel rood, me like!  Hij denkt in drie laagjes.

 

De paarde kleur is een kleur die ik niet snel zou pakken, ik weet niet, hij is niet echt mijn ding... Wel mooi als je van paars houd! Ik heb op de foto 1 laagje gedaan en zoals je ziet dekt dat net niet dus deze heeft er 2 nodig. 

 

De blauwe vind ik ook erg mooi. Het is een grijs blauwe denim achtige kleur die prima dekt. 

Ik vind de lakjes erg fijn lakken en snel drogen. Voor 2 euro heb je prima lakjes! De kleuren zijn dan wel niet zo spectaculair toch heb je voor 2 euro vier leuke en kwalitatief goede nagellakjes!

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0