Glossybox

Deze foto is niet zo goed gelukt, sorry daarvoor, maar dit is hoe de Glossybox eruit ziet
Deze foto is niet zo goed gelukt, sorry daarvoor, maar dit is hoe de Glossybox eruit ziet

Hoi! Ik ben Puck en vanaf nu zal je elke 15e dag van de maand een artikel van mij kunnen verwachten op InStijl. Wil je meer over mij weten? Kijk dan bij mijn stukje bij 'Over ons'. Veel leesplezier!

Glossybox is een box waar je een abonnement op kan nemen voor €12,50 euro per maand. Elke maand krijg je dan een Glossybox op je deurmat, gevuld met 5 luxe miniaturen. Ikzelf heb geen abonnement op de Glossybox, maar ik was wel altijd heel erg benieuwd naar dit fenomeen. Toen ik hoorde dat je op de Beautygloss party (zie fotoverslag) een Glossybox voor maar €7,50 euro kon kopen, stond ik dan ook te springen van blijdschap! Eenmaal daar heb ik er dan ook zo snel mogelijk eentje gekocht en de inhoud ga ik jullie vandaag laten zien. Ik weet trouwens niet van welke maand deze Glossybox is, misschien van mei, of misschien is deze speciaal voor de Beautygloss party samengesteld (al lijkt me dat stug)? In ieder geval veel plezier met lezen/kijken!

Logo Glossybox
Logo Glossybox
Zelfs aan de binnenkant van de deksel en de doos staat het logo!
Zelfs aan de binnenkant van de deksel en de doos staat het logo!

Ik vind de doos er erg mooi uitzien, mooi strak en stevig. Ik ga deze zeker bewaren om andere spulletjes in te doen!

Als je de deksel van de doos opendoet zie je dit. Ik vind dat het echt heel erg mooi ingepakt zit, het is een feest om het uit te pakken!

Strikje eraf...

Spannend...

Dit zijn de producten die in de Glossybox zitten! De inhoud kan bij iedereen verschillen, maar het is wel met elkaar te vergelijken (qua merk bijvoorbeeld). Ik zal hieronder even close-ups van de producten laten zien en er kort wat bij vertellen.

Als eerst zit er dit schattige kleine mascaraatje (is dat een woord?) in. Hij is van Lancôme en het is de Hypnôse Doll eyes mascara. Ik heb hem nog niet gebruikt dus kan ik jullie nog niks vertellen over de werking van dit product, maar ik ben er heel erg benieuwd naar, vooral de applicator lijkt mij fijn werken.

Dan zit er nog iets van Lancôme in, namelijk de Bi-Facil oogschaduw remover. Weer een super schattige kleine verpakking, ook handig voor op reis! Hierin zit 15 ML.

Er zit ook een product van Cacharel in, de perfumed stardust body lotion (geparfurmeerde body lotion) in de geur Noa, die waarschijnlijk bij een parfum hoort. De geur is vrij zwaar en vrouwelijk, niet echt iets voor mij, maar ik vind hem niet vies! Deze miniatuur bevat 50 ML.

Er zitten twee producten van Biotherm in. De eerste is de Eau Pure vivifying perfumed body milk. Lijkt me fijn! Er zit 75 ML in (het wordt steeds meer ;)).

Tot slot een crème, dus ook van Biotherm. Het is de Aqua Source, een crème voor de gevoelige huid, maar ook voor de droge huid. En dat heb ik allebei *doet een dansje*! Super handig, kan ik kijken of hij echt goed helpt :). Het potje vind ik ook mooi, en in dat mooie potje zit 15 ML. 

Leeg!
Leeg!

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te zien en jullie niet stoorden aan de vele foto's. Sorry daarvoor als je het vervelend vond (zeg het even in de comments, dan kan ik er rekening mee houden). Nog een fijne dag en laat me weten of jullie het leuk vonden om te lezen!

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mona (dinsdag, 15 mei 2012 21:51)

    Erg leuk! Ik stoorde me helemaal niet aan alle foto's hoor! Juist leuk en uitgebreid!