Primark shoplog

Vandaag heb ik weer eens een shoplog voor jullie! Dit keer van de Primark. Vergeleken met wat ik de laatste keren bij de primark heb gekocht is dit heel erg weinig... Maar toch wil ik het even laten zien!

Om te beginnen met waarschijnlijk het saaiste van wat ik gekocht heb, drie paar huis sokken en een setje met speldjes. De sokken waren bij elkaar 1 euro en de speldjes zoals je op de foto kan zien: €1.50.

Deze fotolijstjes vond ik erg schattig en waren bij elkaar maar 1 euro.

Dit shirt was echt onmogelijk om op de foto te zetten! Maar dit vind ik echt een heel tof shirt.Hij is roze met witte sterren, hier ben ik echt heel blij mee! Deze was 6 euro.

Dit IPhone hoesje vond ik meteen al leuk: een camera!! Op een zwarte IPhone komt het mooier uit denk ik, maar ja. Nu als ik een foto maak en ik kantel mijn iphone ziet het eruit alsof ik een digitale camera gebruik! Deze was 3 euro.

Deze papagaai ketting had ik al voorbij zien komen in wat primark shoplogs op youtube en vond ik toen al heel schattig! Deze kost 2 euro

Een ananas! Omg! Zo schattig! Echt een heel schattig kettinkje deze ananas, ik vind alleen het kettingkje (niet de ananas maar de ketting) niet mooi dus ik denk dat ik die ga vervangen. Deze was 3 euro.

Deze schattige libelle kon ik natuurlijk ook niet laten liggen (hangen?) en ging mee in mijn mandje. Deze was 3 euro.

Van deze ketting vond ik vooral de kleuren bij elkaar zo mooi, koraal, groen en blauw. Mooi toch? Deze was ook 3 euro.

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  annabel (zondag, 06 mei 2012 18:49)

  ik wilde dat hoesje nog voor je kopen maar ik dacht nee misschien heeft zij hem al gekocht haha gelijk had ik haha xx ly

 • #2

  Floor (maandag, 07 mei 2012 17:06)

  Leuk!! T-shirt is roze met witte stippen? sterren toch? xD. Wel toffe spullen!

 • #3

  Dewi (maandag, 07 mei 2012 17:14)

  @Annabel haha wat lief!

 • #4

  Puck (vrijdag, 11 mei 2012 15:24)

  Leuuuk!