Floor is InStijl

Hi iedereen! Mijn naam is Floor. Ik ben 13 jaar en vanaf nu plaats ik elke eerste dag van de maand een column op InStijl (vandaag de 2e dan...). Mijn column kan over alles gaan, beauty,mode of lifestyle, maar mijn colums blijven altijd dicht bij mijn persoonlijkheid en gedachten. Wanneer jullie verder nog iets van me willen weten of over de column, zet het in comments! Ook tips en adviezen zijn altijd welkom!

 

Hier alvast een voorproefje, dit keer over shoppen!

 

 

Shoppen, welke vrouw houdt er niet van? Ik ben er in ieder geval echt gek op! Voor veel vrouwen is shoppen een oplossing voor veel dingen. Niet alleen voor de kleding crisis waar je nu misschien in zit, maar ook voor liefdesverdriet en een ruzie. Shoppen wordt dus ook wel een therapie genoemd. Tijdens het shoppen worden de meeste vrouwen helemaal leeg in haar hoofd, behalve dan die duizenden leuke jurkjes die ze die dag heeft gezien. Als je geluk hebt woon je dichtbij of in de stad. Ik zelf ben een half uurtje verwijderd van de stad en shop het liefst elke dag, wanneer ik er de tijd voor heb.

Shoppen kan nader hand een verslaving worden. Het moéten shoppen. Nou ik kan jullie verzekeren dat het bij mij nog niet zó erg is.

 

Ook het merk is voor mij niet zo'n issue, ik bedoel, dat die ene tas van de Louis Vuitton is, is een leuk extraatje. Maar duizend euro betalen voor een (prachtige) tas is voor mij iets te veel van het goede. Voor mij is het belangrijkst dat ik hem mooi vindt. Dit klink heel cliché en dat is het ook, maar het is wel waar! Ook wordt er veel gespot met bijvoorbeeld de Zeeman. Het is niet mijn favoriete winkel, maar ik heb er ook niets op tegen. Het is natuurlijk niet de beste kwaliteit, maar wat verwacht je dan ook van die prijs! Ik vindt de Zeeman een hele goede winkel voor mensen met weinig geld! Het zelfde geldt voor de Kruidvat. Dit is dan wel iets minder, maar omdat de Kruidvat geen Gucci tassen en Dior make-up verkoopt is het al gelijk goedkope troep. Zeggen ze dan! Ik kan uren in de Kruidvat staan en nooit met niets de winkel uitgaan. Goed, ik ga nu stoppen, want ik dwaal weer af.

 

Laat in de comments weten wat je van deze column vind en ik zie jullie hopelijk de volgende keer weer!

 

Floor

 

Bron foto

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  instijl (woensdag, 02 mei 2012 12:17)

  Helemaal gelijk heb je! Leuke eerste column!

 • #2

  Puck (woensdag, 02 mei 2012 12:40)

  Leuke column! Kijk uit naar de volgende :).

 • #3

  Lisa (donderdag, 03 mei 2012 18:24)

  Heeel erg leuk!

 • #4

  maaike (zondag, 06 mei 2012 18:47)

  ik hoop voor je dat je et zo goed schrijft als dewi want dewi was de beste en jij.......
  xx i love instijl

 • #5

  instijl (maandag, 07 mei 2012 18:24)

  @Maaike Ik waardeer het compliment maar ben bang dat je de column niet helemaal goed hebt gelezen. Als dit wel het geval was geweest had je opgemerkt dat Floor minstens zo goed en misschien wel beter schrijft dan ik. Maar alsnog bedankt voor het compliment...