Kruidvat reinigingsmelk en reinigingslotion

Ik ga jullie vandaag wat vertellen over de reinigingsproducten die ik momenteel gebruik voor mijn gezicht. De despetreffende producten zijn de Kruidvat cleansing reinigingsmelk en reinigingslotion voor de droge en gevoelige huid. Klik verder voor mijn mening!

Allereerst de reinigingsmelk. Ik vind deze erg fijn! Hij haalt eventuele make-up goed weg en is erg mild. Hij ruikt heel licht en zacht, een hele fijne geur voor een reinigingsmelk! De substantie is niet te dik, niet te dun. Het enige nadeel kan zijn dat er een beetje veel uit de verpakking komt. Dat komt waarschijnlijk omdat de opening vrij groot is. Ik ben er nu wel aan gewend, maar het is toch wel een minpuntje.

Hier zie je nog even de openingen van de flessen, sorry voor de goor uitziende dop van de linker fles...
Hier zie je nog even de openingen van de flessen, sorry voor de goor uitziende dop van de linker fles...

Ook de reinigingslotion vind ik super! Hij haalt de laatste restjes reinigingsmelk en vuil goed weg en maakt mijn huid niet trekkerig of droog (daar is hij juist tegen). Hij ruikt wel iets minder lekker dan de reinigingsmelk, maar het stoort me niet heel erg, je ruikt het amper. Wat wel jammer is, is dat de verpakking heel moeilijk dichtgaat. Ik moet heel erg hard op de dop drukken voordat hij dichtzit. Bij de reinigingsmelk heb ik dit probleem niet, dus waarschijnlijk heb ik gewoon pech gehad en heb ik net de verkeerde fles gepakt.

Ja, ik vind dit heel erg fijne producten! Ze doen wat ze moeten doen en niet te vergeten: zijn lekker budgetproof! Ik weet de precieze prijs niet meer, maar het was iets minder dan €2,00 euro voor 250 ml. Denk je nou dat deze producten je ook wel wat lijken, maar je geen droge of gevoelige huid hebt? Ze hebben ook precies dezelfde producten, maar dan voor de normale tot gemengde huid (die zitten in een blauwe verpakking). Voor ieder wat wils, dus! Fijn, fijn, fijn!

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Lara (woensdag, 13 juni 2012 16:26)

    Leuke en goede review! Ik heb al goede producten, maar misschien als die op zijn...?

  • #2

    kiekieboeee (zondag, 17 februari 2013 19:34)

    ik gebruikte deze product van kruidvat ook, maar het is echt niet fijn voor mijn gezicht ik kreeg meer puistjes door dat product. in het begin niet, maar daarna wel