Social media

Social media: bijna iedereen doet er wel aan. Facebook, twitter, hyves. Het verandert de omgang van mensen met andere mensen, maar in een goede of slechte manier?

Mensen die ver van elkaar vandaan wonen komen dichterbij elkaar door de social media, je kan elkaar volgen. Wat de ander doet alles, het hangt er nauurlijk wel vanaf wat diegene zegt of plaatst. Op zo'n manier is het goed maar het kan natuuijk ook verkeerd uitpakken. Stel je bent op een feestje en je struikeld over de voet van iemand en komt zo op de schoot van je buurman terecht, je vriendin maakt er een foto van en zet het op profiel. Jou vriendje/man etc ziet dat, ben je dan nog wel zo blij met social media? 

Ook worden door bazen bijna altijd wel het social media profiel van hun (aanstaande) werknemers gecheckt. Je baas ziet die foto en denkt hmmm..... Zelf heb je er niks aan kunnen doen en toch heeft de ene foto heel veel invloed gehad op je werk en relatie. 

Ook worden mensen steeds asocialer. Terwijl je met iemand staat te praten checkt die steeds even zijn twitter, zo ga je toch niet met elkaar om? Op verjaardagen zit iedereen op zijn smartphone, overal waar je komt.

 

Ik denk dat social media zijn goede en slechte kanten heeft. Het hangt er van af hoe mensen er mee om gaan.

 

Wat vind jij van social media?

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Floor (woensdag, 25 april 2012 15:40)

  Je hebt gelijk, als je in de pauze de aula in kijkt zit sowieso de helft op zijn mobiel..

 • #2

  Puck (woensdag, 25 april 2012 15:56)

  Precies Floor, wou ik net zeggen.

 • #3

  bert (woensdag, 02 mei 2012 11:04)

  helemaal het wordt bijna sociale armoede