Shoplog

Ja hier ben ik weer! Dit keer is het geen tussenartikel, want ik zal vanaf nu elke woensdag een artikel plaatsen! Veel leesplezier :).

 

Ik heb de laatste tijd aardig wat leuke spulletjes gekocht en die wil ik jullie vandaag laten zien! Ik heb niet alles in één keer gekocht, maar omdat het elke keer te weinig was om een artikel over te maken, voeg ik het nu samen. Enjoy!

Allereerst de nagellakjes die ik heb gekocht. Van links naar rechts: een 3 Colours Nailpolish van Essence in de kleur: Shopping Trip In Soho. Aan de ene kant zit een mooi roze lakje en aan de andere kant een (roze) glitterende (een soort flakie) topcoat. Deze was €2,79 euro. Daarnaast twee Essence nail art special effect topcoats. Het zijn beide flakies (dat zijn iets groffere glitters), de ene (links) heet Circus Confetti en de andere (rechts) heet Night in Vegas. Beide lakjes vind ik erg mooi en ze kosten maar €1,79 euro per stuk! En dan tot slot nog helemaal rechts: Snow Motion van Catrice. Die zit niet meer in het vaste assortiment (als ik het goed heb) en heb ik voor €1,00 euro uit de kortingsbak weten te grissen. Ik had nog geen witte lak, dus wou ik deze wel eens proberen en voor de prijs kon ik hem zeker niet laten liggen!

Ook kocht ik de Essence blush brush. Ik had er eentje nodig en deze viel op door de roze met zwarte ombre haren dus ik dacht: die neem ik mee. Ik had er ook al veel goeds over gehoord op ander beautyblogs dus toen kon ik hem al helemaal niet meer laten liggen! En inderdaad: hij is erg fijn. De haartjes zijn zacht, prikken niet en vallen er niet uit en dat voor de prijs van €2,79! 

Ik was al heel erg lang op zoek naar een goede, maar goedkope pincet en ik heb hem gevonden hoor! De Essence eyebrow tweezer kocht ik voor €1,99 en werkt (voor mij) heel goed. Ik weet niet hoe echte duurdere pincets werken, dus misschien werkt hij in vergelijken daarmee wel helemaal niet goed, maar met mijn ervaring met pincetten werkt hij geweldig!

Tot slot kocht ik nog twee lipproducten uit de kortingsbak. Links een lipgloss uit de Nymphelia collectie van Catrice in de kleur Nymph's glow. Een beetje nude met mooie warme shimmers. Een nieuwe favoriet van mij! Rechts een Soft ‘n Shine Lipbalm van Gosh in de kleur Barbie. Zoals de naam al aangeeft is het niet echt een lippenstift, maar een lippenbalsem met een kleurtje. Een heel mooi kleurtje! Hij is lekker romig, blijft daardoor niet zolang zitten, maar dat maakt mij niet heel erg veel uit. Ik was bang dat je de kleur niet zo goed zou zien op mijn lippen, maar dat viel reuze mee, er is zeker wel kleur te zien! Voor beide legde ik €2,50 neer (maar ik kocht ze dus met korting). 

Dat was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, laat achter bij de comments wat je van mijn nieuwe spulletjes vind!

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mona (donderdag, 31 mei 2012 14:02)

    Leuk! Je bent echt een aanwinst voor InStijl!

  • #2

    instijl (donderdag, 31 mei 2012 20:40)

    @Mona, Ah dankjewel, dat is echt heel lief! <3