Mijn vans

Vans, een wel bekend merk. Niet omdat iedereen er nou helemaal weg van is of omdat het die ene bijzonderen limited edition collectie is, maar omdat zoveel mensen er wel een paar van hebben. Vooral op middelbare scholen zijn vans erg populair. En zelfs hipper dan mijn (all time favorite) allstars. 

En ik moest natuurlijk ook een paar, en nee ik wou niet zomaar Vans, ik wou glitter Vans! Nee dit is niet helemaal waar... Ik was op zoek (ik typte dit verkeerd en eerst stond er: opschoen) naar een paar basic gympen voor als mijn rode all stars niet bij mijn outfit zouden passen. Ik wou geen zwarte want die vond ik te saai en ik wou niet dat de rand om de schoenen (hoe benoem je dit?) te hoog zou zijn. Ja als het om schoenen gaat ben ik kieskeurig, heel kieskeurig...

En toen na vele webshops afstruinen naar het perfecte model in de perfecte kleur kwam ik ''de'' schoen tegen. Bij de Bijenkorf online. En soort spijkerstof model zonder een hoge rand om de schoen heen. Maar je raad het al aan de foto, bij aankomst bleken er glittertjes in de stof te zitten en leek de stof sowieso niet op die in de foto.

Heel even was ik teleurgesteld omdat de schoen niet aan mijn verwachtingen voldeed, maar bij nadere inspectie kwam ik tot de conclusie dat het eigenlijk wel cool is, die glitter er in. En eigenlijk ook wel uniek toch? Ja, dit vind ik eigenlijk!

Dus ja, ik ben blij dat ik in plaats van spijkerstof-Vans, glitter-Vans heb!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0