Liefde op het eerste gezicht

Dit soort laarsjes heb ik al eerder gespot in tijdschriften en ik vond ze meteen al helemaal geweldig. Maar toen ik een tijdje terug ging shoppen in rosada spotte ik deze laarsjes en tja toen was het liefde op het eerste gezicht.

Ik moet wel bekennen dat ik even getwijfeld heb. Want ik had werkelijk niks wat erbij paste, maar ja kon ik ook leven zonder deze laarsjes? Nee! Natuurlijk niet! En dan nog de prijs die het nog moeilijker maakte om ze te laten staan (niet dat ik dat gedaan heb, duh) namelijk van honderd naar 50 euro! 50% Korting! 

Het is echt leer met een leuk soort stof patroontje van streepjes en vormpjes. Ik vind het zelf een soort indianen stijl? Tja, ik kan het niet goed omschrijven. 

Hierboven nog even een close-upje van de stof. Er zijn veel mogelijk heden om te combineren. Paars, blauw, roze, rood geel. Het past als het een beetje dezelfde stij heeft allemaal! Ik heb ze al een aantal keer gedragen en steeds krijg ik complimentjes, mensen worden blij van kleur in de grijzige winter!

Ze zijn van het merk mox waar ik nog nooit van gehoord had, maar wat toch een best wel bekend merk blijkt te zijn. 

Ik ben super blij mee!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe laarsjes?

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Puck (zondag, 22 april 2012 11:01)

  Leuke laarsjes!

 • #2

  Lize (dinsdag, 24 april 2012 08:42)

  Wat een geweldige laarsjes waar heb je deze gekocht?

 • #3

  Michelle (dinsdag, 24 april 2012 16:18)

  Leuk!

 • #4

  InStijl (dinsdag, 24 april 2012 18:12)

  @Lize dankje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de naam van de winkel helemaal vergeten was, maar ik heb het even opgezocht: TMS oftewel topmerk schoenen. Ik ken de winkel alleen van het winkel centrum Rosada. http://www.rosada.nl/merken/topmerk-schoenen hier nog even een linkje voor meer info!