InStijl 1 jaar!

InStijl bestaat 1 jaar! Was ik dat zomaar vergeten,toen ik opeens zag dat het al weer 18 april was schrok ik even! Op 1 april (geen grapje!) 2011 had ik een site aangemaakt bij Jimdo, instijl. En sinds vorige maand bestaat InStijl al weer 1 jaar! De tijd gaat snel :-) 

Het leek me daarom leuk om eens een terug blikje te doen! Als ik artikelen lees van vorig jaar schaam ik me toch wel een beetje hoor, vaak waren de foto's heel slecht of klopte er helemaal niks van de tekst. Toch wil ik de artikelen waar ik lang over gedaan heb, trots op was, die ik gewoon leuk vond of bij Instijl van nu horen aan jullie laten zien!

Het artikel mini tasjes was ik erg trots op, ik vond de foto's erg mooi en was toen ook gewoon heel erg fan mini tasjes!

Net zoals mini tasjes, waren zon bescherming en sieraden ook artikelen waar ik trots op was! Zon bescherming omdat het mijn eerste ''echte'' beauty artikel was en ik er een hele ochtend mee bezig was geweest en sieraden omdat ik de foto's mooi vond!

Toen ik me wat meer bezig begon te houden met  gezonde voeding besloot ik hier een artikel over te maken alhoewel ik dit artikel nu anders zou schrijven vind ik het leuk om terug te lezen.

Bij het artikel over de Cacharel parfum zitten waarschijnlijk mijn slechtste foto's ooit! Nu zou ik zulke bar slechte foto's nooit plaatsen...

En van de slechte foto's gaan we naar de mooiste! Hier liet ik zien hoe je de ponytail loop gebruikt van zenner! Ik vind dit zelf een leuk en gelukt artikel! Vooral door de mooie foto's!

Andere artikelen waar ik vind dat ik mooie foto's had: Mooi: tijdschrift van de etos, Maybelline mascara en 40 palette.  Al deze artikelen plaatste ik na elkaar nadat ik  een foto sessie met mijn stiefvader had, die overigens ook de mooie foto's heeft gemaakt!

Het artikel wat vinden jongens van make-up heb ik samen met Floor geschreven en was erg leuk om te maken!

Make-up merken websites heb ik vrij lang over gedaan maar vond ik ook erg leuk om te doen! Ik keek natuurlijk al op sommige van deze sites maar ik vond het ook leuk om me er iets meer in te verdiepen!

Blue bagging, tja ik hou gewoon van mijn blauwe tas en vind het ook erg leuk om daar foto's van de maken! Tot nu toe heb ik deze foto's geplaats: Blue bagging #1, Blue bagging #2 maar ik heb er nog veel meer!

Net geknipt haar was een artikel die vrij persoonlijk is, wat ik normaal gesproken niet zo erg deed op InStijl. Ik vind dit een leuk artikel! Na de korte break ga ik trouwens ook iets persoonlijkere artikelen schrijven, omdat dat me ook wat meer trekt. Maar daar komt later nog wel een artikel over!

Het artikeltje over de NYC oogschaduw vind ik ook best leuk, vooral als ik zeg: En ik moet zeggen ik ben hier niet zo enthousiast over! En de ooglook die ik erbij had gemaakt zou ik nu heel anders doen! Op de foto zie je de oogschaduw namelijk niet.... haha! En dan die wenkbrauwen... Tja, ik ben dan toch heel wat veranderd in een jaar tijd!

Ik vind het leuk om weer eens alles terug te lezen, maar ik kan soms ook best lachen om hoe slecht mijn artikelen een jaar geleden waren dat er dan alsnog comments waren met: Leuk! of Interessant! Ook maakte (nog steeds) ik veel spellings fouten... Spelling is ook niet echt mijn beste punt.. Binnen kort weer een update over de break! 

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Floor (woensdag, 18 april 2012 20:00)

  Wow, 1 jaar al! 1 jaar vol leuke artikelen! Ga zo door!!

 • #2

  Mona (donderdag, 19 april 2012 07:20)

  Ja! Gefeliciteerd dan maar he!

 • #3

  Puck (donderdag, 19 april 2012 08:34)

  1 jaar al?! Dat gaat snel! Super leuk dit terugblik artikel :). Even een opmerking: bij dat ponytail stukje staat geen link ;).