Update korte break

Hi! Een kleine update vanwege de korte break. Ik ben druk bezig: ten eerste schrijf ik nu veel artikelen omdat ik een drukke periode ga krijgen op school waardoor ik waarschijnlijk verder niet veel tijd heb om te bloggen...

En daar moeten natuurlijk ook nog foto's bij! Ik vond dat bij mijn foto's van de afgelopen keren (ik heb even bij 'eerder verschenen' gekeken) het product er niet zo goed in uit kwam en dat de foto's wat saai oogden. Ook zat ik elke keer te tobben met een witte achtergrond omdat ik papier gebruikte wat altijd net te klein was. 

Daarom hobbelde ik naar de plaatselijke knutselwinkel om wat scrapbook papiertjes te kopen! Die zijn super leuk en handig voor fotografie als een product bijvoorbeeld wit of grijs is en daarom een beetje weg valt op een witte achtergrond. 

Ik heb gekozen voor een groene (vind ik een erg frisse kleur en daar hou ik wel van) met printje en een roze met stipjes en nog een roze met een printje.

Deze papiertjes hadden ook nog een achterkant en die vond ik ook wel leuk, maar ik denk niet dat ik die zo snel zou gaan gebruiken. Hierboven zie je even een 'close-upje' van de papiertjes. De foto's had ik 's avonds even snel met mijn iphone gemaakt dus de kwaliteit is niet geweldig... Excuses hiervoor!

HIer zie je een foto van een mascara borsteltje met de groene achtergrond, me like!

Erbij had ik ook nog een heel groot wit vel papier gekocht, voor als ik een witte achtergrond nodig heb. Super handig allemaal en leuk om mee te spelen!

En verder...

En verder! Wat heb ik nog meer gedaan in de nog lopende break? Ik heb wat gewerkt aan de stukjes over mij en in stijl. Daar staan nu nieuwe mooie sfeerfoto's bij. Ook heb ik nu een contactformulier bij over 'In Stijl' staan, dit werkt nog sneller dan een mailtje sturen! Natuurlijk kan dat alsnog. 

En dat was het dan alweer een beetje! Ik hoop dat jullie de nieuwe foto's leuk vinden. Laat me weten wat je ervan vind bij de comments!

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Mona (dinsdag, 28 februari 2012 17:45)

  Ga zo door!

 • #2

  Puck (zaterdag, 03 maart 2012 10:45)

  Leuk dat je ons op de hoogte houdt!! Ik kijk uit naar de nieuwe artikelen :D.

 • #3

  Lisa (vrijdag, 09 maart 2012 19:09)

  Leuk!