Tenenspreider

De tenenspreider is een handig hulp middel bij je teennagels lakken, wat ik nooit gebruik. Daarom besloot ik om een nieuw setje te kopen bij de kruidvat. Uit mijn hoofd ongeveer 2 euro. 

Het is bedoelt om je tenen uit elkaar te houden als je je teennagels lakt. Want soms stoten ze dan tegen elkaar en kan je je nagels weer opnieuw lakken! Ik hoor van veel mensen dat tenenspreiders pijn doen aan je tenen, persoonlijk heb ik daar geen last van. Het is een handig hulp middel bij je nagels te lakken!

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Floor (maandag, 26 december 2011 19:55)

  Leuk!
  Ik heb nog een vraag, want altijd als ik zoiets koop, zijn ze zeg maar te klein voor mijn tenen. En passen ze niet. Dit doe dan pijn. Is deze maat wel normaal of heb jij hier ook last van

 • #2

  InStijl (maandag, 26 december 2011 22:05)

  @Floor Voor zover ik weet is er maar 1 maat in tenenspreiders, maar je kan kijken of ze grotere hebben. Ik denk dat de gemiddelde tenenspreider rond schoenmaat 38 is. Maar op de mijne staat ook geen schoen maat. Het zou ook aan jou voeten kunnen liggen, welke maat heb jij?

 • #3

  Floor (dinsdag, 27 december 2011 21:48)

  Maat 36. Maar ik bedoel eigenlijk dat, in dit geval, hartjes te dicht op elkaar zitten en ik mijn teen er zeg maar niet tussen krijg ;).