E.L.F producten review

Over de make-up van E.L.F is al veel geschreven, maar alsnog wil ik er ook een artikel aan wijden. Ik heb namelijk een bestelling gedaan bij E.L.F wat staan voor Eyes Lips Face. Lees verder voor foto's en swatcches.

De nagellak die ik besteld heb isde kleur nude. Jammer genoeg is ie transparant. Hmm... Maar hij geeft wel een mooi 'glansje'.

Het mascara borsteltje bevalt me daarintegen wel heel goed. Vergelijkbaar met die van de HEMA. Je kan deze natuurlijk ook gebruiken als wenkbrauw borsteltje! Dat doe ik namelijk.

Toen ik op de website van E.L.F aan het kijken was zag ik de concealer brush. Ik was al tijdje opzoek naar zo'n kwastje dus bestelde ik die ook maar! Ik vind deze erg fijn werkt prima, maar ik ben er nog niet over uit wat ik fijner vind: met mijn handen of kwastje. Deze is zeker van goede kwaliteit al helemaal voor maar 1 euro!

De blending kwast was ik erg benieuwd naar. Blending brushes zijn moeilijk verkrijgbaar, maar bij e.l.f maar voor 1 euro! Hij werkt super fijn, prikt niet en blend goed.

De oogschaduw kwast is mooi plat en werkt fijn.  Hij neemt de oogschaduw mooi op en ligt goed in de hand.

Ookhad ik een knal roze lipstick besteld. De verpakking vind ik niet speciaal, gewoontjes maar niet lelijk. De swatch ziet er wel wel goed uit! Wat een kleur! De kleur is echt fel als je hem op je lippen hebt. Persoonlijk vind ik het wel mooi! Hij ruikt wel een beetje sterk, ik denk naar frambozen. Zelf hou ik er wel van.

De mascara heeft twee opties: waterproof en regulier. Als het niet regent ga ik voor regulier en anders voor waterproof. Omdat het in ons kikkerlandje zoveel regent ;-) vind ik het altijd handig om waterproof te hebben. Over het borsteltje. Het borsteltje heeft niet echt iets 'speciaals' maar het werkt goed. De mascara ik goed zwart en geeft niet af. Waterproof is echt waterproof.Hij geeft soms wel wat klontjes en mijn wimpers kleven ook een beetje aan elkaar. Het is geen super goede mascara maar wel redelijk.

De producten van e.l.f worden netjes verpakt en zijn van gemiddelde kwaliteit. Vooral de kwasten vind ik heel goed! Ik vind het jammer dat nude geen kleur gaf, maar voor de rest ben ik erg blij. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Puck (maandag, 14 november 2011 18:14)

  Dit is hem dus :). misschien had je beter eerst dit artikel kunnen plaatsten dan het favoriete nagellak artikel (omdat je doorverwijst naar dit artikel) maar ja :). Echt heel leuk artikel!!

 • #2

  Mona (zondag, 12 februari 2012 20:03)

  Leuk! Maar ik vind de verzend kosten wel heel duur van elf...

 • #3

  Lisa (zondag, 12 februari 2012 20:04)

  Ja! Ik was al een hele tijd benieuwd naar elf!