shoplog!

Ik shop best wel veel, ik laat niet alijd alles zien maar deze keer zijn het wel heel leuke spulletjes! Na klik zie je wat ik allemaal gekocht heb!

Deze face scrub en nagellak komen van de action. Ik was wel benieuwd hoe de nagellak van de action zou uitpakken dus daar komt nog een artikeltje over, hetzelfde geld voor de scrub.

Ook deze handschoentjes kocht ik bij de action voor rond de 3 euro.

*Deze foto is niet helemaal scherp, mijn excuses hiervoor.

Dit strikje kocht ik ook bij de action. Maar eigenlijk weet niet meer waarom.... Ik denk dat hem er gewoon leuk uit vond zien?? Want no way dat ik dat ga dragen ;-)


Deze nagellakjes kocht ik bij de kruidvat in de kortingsbak, OMG i love de kortingsbak van de kruidvat! Lekker grabbelen naar goede koopjes! Deze lakjes waren 1 euro per stuk,maar zijn niet echt goed gepigmenteerd....

Hier heb ik een nagellakje van essence en een lip&cheek van de etos. Naar allebei was ik erg beniewd, maar aangenzien de lip&cheek limited edition was dat ik: Ik koop hem nu maar! Ik had daarvoor nog nooit een lip&cheek aangeraakt dus dit vind ik zeker een leuke aankoop! De nagellak ik holografische wat inhoud dat hij in het licht van kleur veranderdt.

Dit is een niet zo goede foto sorry!

Ook dit vond ik in de kortingsbak van de kruidvat! Een lipbalm met 3 kleuren en een blush. Allebei van de Natventurista collectie.

En dan als laatste in de kortingsbak van de kruidat: een gelliner en een kwastje daarvoor. Ze zijn allebei van de Natventurista collectie. Achteraf gezien is de gelliner toch best wel lelijk....

En ik ben ook nog bij de PRIMARK geweest waar ik (onderandere) deze tas kocht! Het is kunstleder in een mooie groene kleur voor 11 euro.

Dat was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Laat me weten bij de comments wat je ervan vind!

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Floor (zondag, 06 november 2011 19:10)

    Leuk, maar was erbij toen je het kocht dus wist alles al ;) Moest trouwens wel lachen om het verhaal van het strikje XD.

  • #2

    Puck (woensdag, 16 november 2011 17:58)

    Leuk!! Je kocht het strikje voor in je kleedkamer haha ik begreep het ook al niet ;P.