Shoplog!

Ik weet het, het is niet zo een tijdje geleden dat ik een shoplog maakte, maar afgelopen week en in mijn vakantie heb ik ook nog geshopt en wou ik toch wel heel graag laten zien aan jullie!

Om te beginnen met deze geur zakjes in pine.... ( ik weet de naam niet precies) en wild flowers. . Ze zijn van de tuinen en ze ruiken heerlijk! Ik vond dit wel handig voor in mijn kleding kast zodat je kleren lekker gaan ruiken!

En ook bij de tuinen heb ik deze geurkaars gekocht in vanille. De blauw/paarize kaars is van de bigbazaar en ruikt naar lavendel.

En ook bij de big bazaar hadden ze deze lucht verfrisser wat me wel leuk leek om uit te proberen.

Dit is een hele simpele deo roller van nivea, simpel weg omdat je geen spuit deo's mag gebruiken bij gym moest ik wel een roller kopen.

Deze snel drogende nagellak druppels zag ik al bij de Inglot maar daar vond ik ze wat duur. Toen we bij de kruidvat waren zag ik dat essence ze ook heeft! Deze druppels zorgen ervoor dat je nagellak sneller droogt, dat is dus heel handig als je niet veel tijd hebt om je nagels te lakken!

En ook dit poeder is van essence. Het is een transparante poeder voor over je make-up zodat dit beter blijft zitten en zodat je niet gaat glimmen.

En dan de Embryolisse producten! Het zijn een Creme en een gezichts make-up remover. Ik heb dit gekocht toen ik in Parijs was omdat het niet in Nederland te koop is... Ik vind ze echt zo fijn! Ik ga er ook nog een review over schrijven om jullie er meer over te vertellen;-)

En als laatste de nagellakjes! (van links naar rechts) Een glittertopper van essence, hier hoort eigenlijk een twin lakje bij maar ik heb alleen deze gekocht. Een topcoat van Catrice, crackle nagellak van de DA, rode nagellak van Catrice in bloody mary to go (leuke naam) en als allerlaatste een matte topcoat van essence!

En dit was mijn shoplog! Het is best wel veel maar dat is dan ook de reden dat ik er een shoplog over wou maken.  

Have a nice day!

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Mona (zondag, 02 oktober 2011 15:26)

  Leuk shoplog! Ik denk dat ik maar eens naar de tuinen ga om die geurzakjes te kopen!

 • #2

  Lisa (zondag, 02 oktober 2011 15:27)

  @Ja ik ook! En bloody mary to go ziet er ook mooi uit! Blijf shoppen (haha)!

 • #3

  Puck (maandag, 03 oktober 2011 20:21)

  leuk hoor :)

 • #4

  Charlie (maandag, 03 oktober 2011 21:14)

  Wat een leuke spulletjes!