Make-up merken websites

De websites van make-up merken worden steeds mooier en mooier. Ik neem als beautyblogger dan ook vaak een kijkje op die websites om te kijken of er bijvoorbeeld al nieuwe producten en nieuwtjes zijn! Voor dit artikel leek het me leuk om mijn eigen favorieten aan jullie te laten zien!

Op de website van budget merk NYC  staan onderandere tips en trends en wat ze op het moment verkopen! 

De website van bourjois is heel mooi. Ze hebben onderandere een moodbooster waar doormiddel van je stemming en wat je gaat doen tips gegeven worden voor je make-up die daarbij passen. Ook heeft bourjois hele mooie how-to video's die zeker de moeite waart zijn om te bekijken!

De website van essence is echt gericht op jonge meiden en heeft vele opties. Zo kan je bekijken wat de volgende collecties worden maar ook is er een beauty a-b-c waar  alle make-up soorten worden uitgelegd. Je kan ook je eigen profiel maken op de essence beautyfriends pagina waar je je eigenblog kan maken en praten met andere essence beautyfriends. 

Op de website van maybelline kan je alles vinden van de afgelopen campagnes en reclames. Ook heeft maybelline een heel youtube kanaal gemaakt en heeft dus ook how-to filmpjes. Ook vind je er een pagina met beauty tips en weetjes. 

Op de site van Rimmel Londen vind je alles wat je wilt weten over het merk. Van filpmjes tot foto's.

De website van MNY is echt heel mooi. Je kan er allerlei kleuren van producten bekijken en ook je eigen look maken.

En dan tenslotte de site van Miss Sporty. Ook deze is weer heel erg mooi en past goed bij het merk. Miss Sporty is natuurlijk een merk voor jonge meiden en als je op de site kijkt zie je dat ook wel terug. Je kan een quiz doen en vragen over make-up insturen. 

Dit waren mijn favorieten! Kijken jullie ook wel eens op een van deze sites of hebben jullie andere favorieten? Laat het me weten in de comments!

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Puck (donderdag, 15 september 2011 18:20)

    Leuk!!

    Alleen er staat bij de site van NYC: ternds in plaats van trends XD

    maar wel super leuk hoor!!