Yves Rocher

Toen ik Frankrijk was, kwam ik de winkel van Yves Rocher tegen. In Nederland weet ik niet of er winkels van zijn maar kan je het in ieder geval online bestellen. Ik had een lipbalm met kleurtje, een heel schattig nagellakje en een mascara gekocht. Lees verder voor de review!

Om te beginnen met de lipbalm.  Hij ruikt echt heerlijk naar frambozen, natuurlijk moet je er van houden maar ik vind het lekker. De kleur zie je bijna niet maar ik heb een swatch gemaakt op mijn hand. Maar het geeft je lippen zeker een kleurtje. Ik vind de verpakking heel schattig maar niet handig; het is een beetje te klein als je er met je vinger in gaat. Hij kost 4 euro.

De nagelak is super cute! Wat een mooie kler zeg! Op de foto lijkt het helaas wit maar in het echt is ie blauw met glittertjes en in de zon lijkt het net paars! Heel mooi, maar hij dekt wel behoorlijk slecht. Na drie laagjes was het nog niet helemaal dekkend maar ik heb het maar zo gelaten. Deze was 1.95 euro.

De mascara, vind ik fijn, niet bijzonder goed, maar ook niet slecht. Hij is goed zwart en heeft geen klontjes. De verpakking vind ik persoonlijk wat goekoop maar het hindert niet. Het borsteltje werkt ook fijn. Deze was dacht ik 4.95 of 5.95.

Ik vind al de producten fijn behalve dan dat de nagellak niet goed dekte. Het was zeker niet duur en voor de prijs vind ik het wel goede producten. 

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mona (woensdag, 07 september 2011 20:09)

    Leuke review!

  • #2

    Lisa (woensdag, 07 september 2011 20:11)

    Mooie foto's heb je erbij gemaakt! Zo'n review mag je vaker doen, het is erg leuk om te lezen!