Huis accessoires.

Een paar mooie kussens of een schilderij, kaarjes of bloemen. Het maakt je huis/kamer net even wat mooier! Nu heeft iedereen natuurlijk een andere smaak, maar hier wat inspiratie om je huis/kamer er leuk uit te laten zien!

Op deze foto zie je een boek waar allemaal mooie plaatjes in staan, die doen mij denken aan vakantie. Wat ook leuk is: wij wonen in de stad op een boven verdieping met uitzicht op de over buren en boom toppen. Daarom gebruiken we dit boek als tweede uitzicht. Ook zie je zelf gemaakte niet bloemen. Die zaten in een drankje maar we hebben ze verzameld en bewaard. Daarnaast een mooie ansichtkaart uit Barcelona in een blokje hout met een sneetje zodat de kaart er in kan. 

De foto is wat licht, maar dat komt doordat het op een zonnige dag is genomen naast het raam. Excuses hiervoor.

Wat ook erg leuk is: vrolijk servies! Natuurlijk hebben we ook gewoon servies, maar deze vrolijke koffie kopjes en schaaltjes vrolijken de keuken een stuk op! 

Dit is ook in de keuken. Maria stijl! Het is misschien wat kitscherig maar nog wel leuk. Maria, die zie je overal terug in de keuken. Het is misschien niet heel handig (in een keuken) maar het staat wel mooi. 

Op deze foto: een setje van drie kaarsjes, een retro lamp en een retro tafeltje. Kaarsjes maken sfeer vooral als het een beetje schemerig begint te worden. Ook ben ik gek op deze lamp! Hij is vintage gekocht op een rommelmarkt. 

Deze vitrine kast is al heel oud maar op gevrolijkt door de oranje achtergrond. Op de plankjes liggen allemaal bijzondere dingen zoals schilderijtjes en herinneringen van vakanties.

Ook hier zie je weer kitscherige accenten bij de kaars en de Bambi. De vaas vind ik zelf het mooist en die komt uit Spanje.

Hier lantaarntjes met sfeer verlichting en een beeld. Het beeld is ooit op een markt gekocht maar nog steeds mooi.

Ik vind deze boeddha echt heel mooi. Ik ken ook mensen die echt absoluut niet van boeddha's houden maar ik houd er wel van. Boeddha's mag je ook nooit voor je zelf kopen. Die hoor je te krijgen, dit vind ik ook mooi. Verder heb ik nep bloemen en van oud behang een vogeltje op het licht schakelaartje. Het kleine bezempje gebruik ik eigelijk nooit maar ziet er gewoon leuk uit!

Hier zie je de boeddha en het "geluks kistje" nog eens van dichtbij. Het geluks kistje is echt speciaal. Het is heel mooi en past ook goed bij de boeddha.

Je kan het gelukskistje hier kopen.

Het dekbed is van Little Diva. Daarachter zie je nog wat kussens die heb ik allemaal bij de V&D vandaan. Ook zie je tulpen kandelaren die vind ik erg leuk! 

Dat waren al de foto's en eigenlijk ook een beetje een kijkje in mijn huis en kamer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er iets aan hebben!

Reactie schrijven

Berichten: 8
 • #1

  Puck (woensdag, 27 juli 2011 11:25)

  leuk!!

 • #2

  noortje (woensdag, 27 juli 2011 11:27)

  leuke ideen!!

 • #3

  Kim (woensdag, 27 juli 2011 11:28)

  ik ben gek van kussens!! mijn bed ligt helemaal onder :D.

 • #4

  sara (woensdag, 27 juli 2011 11:28)

  leuk en inspirerend artikel!! :P

 • #5

  Kimberly (woensdag, 27 juli 2011 11:29)

  vet leuk!! je huis/kamer lijkt me heel gezellig!!

 • #6

  josje (woensdag, 27 juli 2011 11:29)

  super vet!

 • #7

  Mirjam (woensdag, 27 juli 2011 11:30)

  oeehhh dat dekbed MOET ik hebben! waar kan je die kopen?

 • #8

  lara (woensdag, 27 juli 2011 11:31)

  die boeddha is zo mooi! waar kan je die kopen? dan geef ik hem aan mijn moeder cadeau (ze is volgende week jarig). verder heel leuk artikel!!