Vraagje

Vandaag even geen 'echt' artikel maar ik wil jullie om een gunst vragen. Dus lees verder!!

Ik wou jullie namelijk vragen wat voor artikelen jullie graag willen zien. Want ik kan wel heel enthousiast een shoplog doen maar vinden jullie dat wel echt leuk? En vinden jullie artikelen over bijvoorbeeld life stijl wel leuk? Anders maken we misschien wel heel veel artikelen waar jullie van denken: 'tja... leuk hoor maar ik had toch liever (....) gelezen'. Dus zet bij de comments wat jij nou écht vaak wil lezen en dan kunnen wij daar op letten!

 

Alvast heel erg bedankt!!

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mona (vrijdag, 27 mei 2011 21:12)

    Ik hou wel van wat afwisseling maar ik denk dat julie dat al heel erg goed doen! Ik hou ook heel erg van life stijl... Een keertje over muziek misschien? En het is leuk om het wat persoonlijker te doen denk ik. Gewoon, dat je weet wie de personen zijn op In Stijl! En kleine artikelen tussen door vind ik ook leuk! Zoals deze! Verder vind ik In STijl helemaal top!!

  • #2

    Charly (zondag, 29 mei 2011 09:34)

    Ik vind het goed zoals het nu is maar ik zou wel wat meer make up dingen willen zien... misschien ben ik ongeduldig maar volgens mij is dat al een tijdje niet meer in een artikel voorgekomen... verder is alles helemaal TOP!!!!!!!!!!