My skin

Sinds 1 mei ligt de lijn: 'my skin' van Essence in de Kruidvat winkels (niet in alle ik denk in de wat grotere filialen). Ik schrijf er nu pas over omdat ik vanmiddag een product ervan gehaald heb. Het is een gezichtsverzorgingslijn voor de jonge meiden. Ik ga jullie er in dit artikel wat over vertellen. 

De lijn bevat een aantal verschillende producten en dit zijn er een paar:

 

-My Skin Mattifying Cream. Dit is een creme die het gezicht matteerd. Als je hem 's morgens opdoet zou je huid niet moeten gaan glimmen. Ik weet niet of het werkt omdat ik hem zelf niet heb. Er zit lychee in en blauwe druif. Dit product kost €1,99.

 

-My Skin Moisturizing Cream-Gel. Deze heb ik!! Hij ruikt naar limoen en komkommer. Heerlijk fris dus!! Deze creme hydrateerd de huid. Ik heb deze vooral genomen omdat het voor alle huidtypes is en ik hoef bijvoorbeeld geen matterende creme maar ik wou wel wat en toen koos ik maar voor deze. Deze kost ook €1,99.

 

-My Skin Caring Cream. Deze creme is voor de droge huid. Hij geeft de droge huid 24 uur intensieve verzorging en het geeft de huid weer elasticiteit en energie. Er zit granaatappel en bamboe in. Ook deze kost €1,99. 

 

-Essence My Skin Caring Cleansing Wipes. Dit zijn gewoon simpele reinigingsdoekjes die je bijvoorbeeld onderweg kan gebruiken. Hij verwijdert make up maar ook vuil van je gezicht. Hier zit ook granaatappel en bamboe in net als de my skin caring cream. Hij kost €1,49 

 

- My Skin Refreshing Toner. Dit is een tonic om je huid te reinigen. Er zit lychee en blauwe druif in. Hij kost €1,99.

 

-Essence My Skin Soft Cleansing Gel. Dit is een gel die je gezicht reinigt en de laatste restjes make up eraf haalt. Er zit limoen en komkommer in.

 

Er komt nog een apart review over de creme die ik heb.

 

De foto heb ik van de facebook van misslipgloss.

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 7
 • #1

  Charly (woensdag, 18 mei 2011 18:43)

  Ik heb de tonic!!!!!!!!!! Die is echt lekker!!!

 • #2

  Mona (woensdag, 18 mei 2011 18:46)

  Leuk!!!

 • #3

  Josje (woensdag, 18 mei 2011 18:52)

  Ik heb de creme voor de droge huid, voor de vette huid (de mateer creme), de tonic, de reinigingsdoekjes en de reinigingsgel.... Veel hé :D?? Maar ik vind ze echt fijn!!!!

 • #4

  instijl (woensdag, 18 mei 2011 18:56)

  Zo dat zijn er veel!!! Welk product/geur vind je het lekkerst?? Of kan je daar niet over beslissen :P.

 • #5

  Josje (woensdag, 18 mei 2011 18:58)

  Nee niet echt :D. Ik vind limoen en komkommer wel heel lekker fris ruiken maar die andere ook dus ik kan niet kiezen :D.

 • #6

  instijl (woensdag, 18 mei 2011 18:59)

  Oké haha :-D.

 • #7

  Jasha Notenboom (donderdag, 19 mei 2011 19:03)

  ik vind het een leuke site,maar ik ben nooit zo geintreseerd in make-up