Paspop

Ik heb laatst een paspop gekregen voor mijn verjaardag. Hij is van de Xenos en het is de rechter op de foto (al staat er dat deze van de Blokker is maar hij ziet er precies hetzelfde uit... misschien een foutje?? Of ik maak een fout :D). Hij was ongeveer (ik weet het niet zo goed omdat ik hem gekregen heb maar ik had hem al eens gezien toen ik er zelf was en toen had ik de prijs gezien) 34 euro en hij is wit. Ik ga jullie er in dit artikel wat over vertellen.

De paspop staat heel erg mooi in mijn kamer!! Hij is erg mooi afgewerkt. Het bolletje (geen idee hoe je dat anders noemt :D) boven op heeft een mooie vorm en ook de poten (het zijn er drie) hebben een mooie vorm. De randen op de paspop zoals de schouders en gewoon de omtrek van de paspop zijn versierd met mooie stiksels. De paspop is verstelbaar dus eigenlijk is hij bijna nooit te groot of te klein. Mijn kleren passen er gewoon op terwijl de paspop niet echt op mijn lichaam lijkt. Ik kan er soms uren zoet mee zijn!! De ene keer wil ik haar een jurkje aan doen en de andere keer een trui met een leuk sjaaltje. En je kan ook gewoon wat sjaaltjes, doekjes, stofjes of dekentjes eromheen doen en zelf kleren ontwerpen!!

 

Oh en het kan zijn dat je de paspop al eerder op foto's hebt gezien, want Dewi heeft hem ook :D.

 

De foto heb ik van deze site: http://decorateyourroom.webs.com/apps/blog/ 

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 7
 • #1

  Charly. (zaterdag, 14 mei 2011 20:01)

  Leuk artikel!! Ik heb die paspop ook gezien bij de Xenos dus ik denk dat dat een foutje was maar dat maakt op zich helemaal niet uit :D. Ik zag hem alleen in het zwart maar ik wil hem ook in het wit!!! Ik ga hem voor mijn verjaardag vragen (ik ben bijna jarig) :D.

 • #2

  Mona (zaterdag, 14 mei 2011 20:02)

  Leuk!!

 • #3

  Josje (zaterdag, 14 mei 2011 20:02)

  Mijn nichtje heeft hem in het zwart!!! Leuk artikel!!!

 • #4

  Anna (zaterdag, 14 mei 2011 20:03)

  Heel erg leuk artikel!! Ik vind ook altijd dat ze leuke dingen (meubels enz.) hebben bij de Xenos :D.

 • #5

  Lara (zaterdag, 14 mei 2011 20:04)

  Oeh die wil ik ook!!!

 • #6

  instijl (zondag, 15 mei 2011 09:44)

  Zo die paspop is populair!! ;-D.

 • #7

  instijl (dinsdag, 24 mei 2011 18:19)

  De paspop is al kapot!!! Ik doe er helemaal niet zo wild mee en ik trok voorzichtig een shirtje eroverheen en toen is hij gebroken!!!!! Dat is nu geplakt maar nu is de poot heel wiebelig!! Dus daar moet je wel rekening mee houden... :'(.