Mijn haarproducten

In dit artikel ga ik jullie laten zien welke producten ik voor mijn haar gebruik. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!!

Dat linksboven is een stukje van mijn haar :D.
Dat linksboven is een stukje van mijn haar :D.

Als eerste iets wat iedereen wel heeft namelijk een borstel. Mijn borstel is van Denman. Ik vind het echt een een supergoede borstel!! Hij maakt mijn haar niet statisch (wat ik soms nog wel eens heb bij andere borstels) en mijn haar word er echt glanzend en zacht van!!

Mijn shampoo en conditiner.  Ik vind dit echt heeeleee fijne producten!! Ze zijn allebei van Guhl en er zit aloë vera en citroengras in. De shampoo maakt mijn haar echt dik en de conditiner laat het glanzen. Wel een klein nadeel: ze gaan heel snel op (dat zie je ook al aan de shampoo want ik heb ze nog niet heel erg lang of zo). Dat komt voornamelijk omdat het gat waar je zegmaar het ermee uit spuit best wel groot is en daardoor komt er steeds heel veel uit.

Mijn Gliss Kur anti klit spray. Ik gebruik het niet zo vaak maar als ik hem echt nodig heb (omdat ik heel veel klitten heb) dan werkt hij wel goed. Niet echt zo van je spuit het erin en je hoeft meteen niet meer te kammen, maar als je het erin heb gespoten en daarna gaat kammen zijn de klitten er na een paar keer kammen grotendeels wel uit.

Dan heb ik ook nog een haar serum. Maar dit is geen serum voor het hele haar maar alleen voor de puntjes. Hij is van het Etos huismerk en hij heeft een pompflacon. De verpakking is lekker klein en dus handig om mee te nemen op reis (bijvoorbeeld). Als je puntjes dof en dood zijn dan kan je het hiermee 'insmeren' en dan worden ze minder dof. Ik vind het niet het beste product van de hele wereld maar mijn puntjes werden er wel wat zachter van.

En tot slot nog mijn haarspray. Het is de junior hairspray extra strong van Schwarzkopf. Eigenlijk gebruik ik niet zo vaak haarspray maar als ik een kapsel heb waarvan ik wil dat het lang blijft zitten dan spray ik dit erin. Op zich werkt hij wel goed dus het is wel een aanrader.

 

Er komt nog een artikel over mijn verzorgingsproducten.

 

De allereerste foto heb ik hier vandaan: http://www.beautyjournaal.nl/2009/11/een-filler-voor-je-haar-van-kerastase-wella-nivea/

 

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 10
 • #1

  Charly (woensdag, 11 mei 2011 16:46)

  Heel erg leuk artikel!! Gebruik je geen krul/stijl tang?? Ik gebruik voor feestjes en soms ook gewoon overdag een krultang en daarom heb ik ook nog wat extra producten zoals mousse en zo :D.

  Trouwens goed dat je zegt waar je de foto vandaan hebt!! Wel zo netjes :D.

 • #2

  Mona (woensdag, 11 mei 2011 16:46)

  Leuk!!

 • #3

  instijl (woensdag, 11 mei 2011 16:48)

  @ Charly: Nee ik gebruik dat niet echt... heb het ook niet....

 • #4

  instijl (woensdag, 11 mei 2011 16:49)

  @ Charly: Oh en nog thanx over die link van de foto :D.

 • #5

  Lara (woensdag, 11 mei 2011 16:49)

  Ik gebruik alleen shampoo en een borstel (ik hou niet van conditioner...). Super leuk artikel!!

 • #6

  Anna (woensdag, 11 mei 2011 16:50)

  Heel leuk!! En ik ben het met Charly eens hoor (over die eerste foto)!!

 • #7

  Mona (woensdag, 11 mei 2011 16:51)

  Ik had nog een vraagje: Waar heb je die borstel gekocht?? Ik wil ook een goede borstel en jij bent er over te spreken :D.

 • #8

  instijl (woensdag, 11 mei 2011 16:51)

  Die heeft mijn moeder voor me in het buitenland gekocht....

 • #9

  Josje (woensdag, 11 mei 2011 16:53)

  Heel erg leuk artikel!!! Ik heb ook zo'n shampoo en conditioner van Guhl (niet die) en ik vind hem ook fijn maar ik snap ook wat je bedoeld met dat grote gat :D.

 • #10

  instijl (woensdag, 11 mei 2011 16:54)

  :D.