Merk kleding

Ben je beter als je merk kleding draagt? Dit is een vraag waar ik persoonlijk nee op zou antwoorden maar toch zou ik ontzettend blij zijn als ik een designer tas ect zou krijgen/kopen. dat is eigenlijk best gek!  De meeste mensen houden meer van merk kleding dan c&a bijvoorbeeld of vinden het gek of NOT DON om naar de zeeman te gaan, maar waarom? Wat is er mis mee? Dat je dan minder geld uitgeeft? 

 


In mijn omgeving zijn er veel mensen die ontzettend om merken geven en andere die dit niet doen belachelijk maken. Daarom wou ik hier graag een artikel over schrijven

Abercrombi vest, Converse t-shirt en tas.
Abercrombi vest, Converse t-shirt en tas.

Neem als voorbeeld: een meisje met een wit t-shirt aan waar als "versiering" Puma op staat, een donkerblauwe broek met een riem met als "versiering" Diesel en dan uggs die iedereen wel herkend. Is zij dan wel modeeus? Of is ze gewoon een wannabe? Een echte wannabe kan ik je vertellen, een reclame bord! Ze loopt in een wit t-shirt met een merk naam erop, dan gaat het dus om die merk naam! Dus op die manier ben je een reclame bord!

En een louis Vuitton tas: ik zou er echt heel graag eentje willen hebbben maar waarom? Omdat je dan meteen ziet dat het een LV tas is! Ja, maar wil je dat wel? Dat mensen dat zien? Want waarom moeten mensen dat zien? Om te laten zien dat je veel geld hebt natuurlijk! Maar ben je dan beter als je veel geld hebt? NEE!! Het maakt echt totaal niks uit! Misschien is het voor die gene zelf wat minder fijn ja maar je kan er goedkoop ook heel erg leuk uitzien!

En toch maken merken er gebruik van om als "versiering" hun merk naam op een t-shirt /tas/riem enz op te zetten. Maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig. Je kan anders net zo goed een reclame t-shirt gaan maken. 

En dan heb je nog de kwaliteit. Want  dat is soms wel een verschil. Van welke stof is dat gemaakt? Is dat een dure goede en mooie stof? Dan gaat het dus wel om de kwaliteit en niet per se om het merk, want sommige merken zijn daar wel bekend om geworden hun kwaliteit.

Je bent dus niet beter als je merk kleding draagt, maar daar wil ik niet mee zeggen dat het niet mag! Je moet zelf weten wat en van wie je wat draagt jou eigen stijl, maar of het beter dat zegt het echt niet.

 

Dit artikel is geschreven door Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 5
 • #1

  Charly (woensdag, 04 mei 2011 17:45)

  Hee doen jullie toch artikelen??

 • #2

  Mona (woensdag, 04 mei 2011 22:08)

  Ik heb allebei: Merk en geen merk! Leuk artikel verder!

 • #3

  Lara (woensdag, 04 mei 2011 22:32)

  Leuk!!

 • #4

  instijl (woensdag, 04 mei 2011 22:34)

  ja ik (Dewi) schrijf wel ja! Het was alleen eerst niet zeker of er hier ook wi-fi was.

 • #5

  Charlie (vrijdag, 06 mei 2011 20:31)

  Leuk artikel! Weer eens wat anders! Het kan mij niet zo schelem of je merk kleding draagt of niet... Ik bedoel je word er niet beter van..