Opgemaakt/weggegooid

Alle dingen die ik heb opgemaakt/ ga weggooien.
Alle dingen die ik heb opgemaakt/ ga weggooien.

Ik ga jullie in dit artikel laten zien welke producten ik heb opgemaakt of de producten die ik gewoon ga weggooien (ik weet niet in de hoeveel tijd). Ik heb dit van Beautygloss.nl die het tegenwoordig in filmpjesvorm doet en nog een beauty/fashion blog die dit doet is: www.beautylover.jimdo.nl.  

Het eerste is een deodorant van Vogue-girl. Het is de geur: Flirt. Ik heb deze niet tot het einde opgemaakt (er zit nog maar een heel klein beetje in) maar ik vond hem op een gegeven moment gewoon té zoet ruiken. Ik heb hem nu al heel lang niet gebruikt en daarom dacht ik: laat ik hem maar wegdoen.

Het tweede wat ik ga weggooien is een nagellak van Black Onyi. Het is kleur 245, het is wel een mooie kleur en ik heb hem ook niet dubbel of zo dus dat is ook niet de rede dat ik het weg doe maar het heeft een andere rede, hij bladert namelijk héél snel af. Ik heb het ook al gezegd in het artikel over Miss Sporty en dit is hem dus. Ik heb hem één keer op mijn nagels gehad en ik vind het best wel zonde dat ik hem nu al weg doe maar ik gebruik hem toch niet meer!! Daarom heb ik toch maar de knoop doorgehakt en ga ik hem weggooien.

Ook gooi ik mijn miss sporty hollywood lipgloss weg omdat het randje van de dop kapot is en daarom loopt er allemaal lipgloss uit. Dit hem ik ook al gezegd in het artikel over miss sporty. Ik vond het wel een hélé fijne lipgloss met een heerlijke geur.

Het volgende wat ik weggooi (en opgemaakt heb) is de hi-shine liptreatment van the body shop. Deze lipgloss zit in zo'n knijptube wat heel hygiënisch is maar wel één klein nadeeltje heeft... ik krijg niet alles eruit! Zoals je ziet zit er nog een klein beetje uit maar dan moet je héél hard knijpen en smeren tegelijk en dat lukt me niet echt dus ik gooi hem nu weg ook al zit er nog een héél klein beetje in. Er zit ook nog een ander nadeeltje aan: hij plakt heel erg. Maar dat maakt me op zich ook niet heel veel uit. Ik heb trouwens alweer een nieuwe en die gebruik ik nu en dan pak ik deze nooit meer en daarom dacht ik ook: hij kan echt weg.

En tot slot nog een lippenstift van miss helen (dat kan je bij de HEMA kopen). Dit is nummer 23  en het is een roze met heel veel glitter erin. Deze lippenstift heb ik echt al héél lang. Ik weet ook niet eens meer of hij nog wel te koop is!! Toen hij op was ben ik er ook nog steeds met mijn vinger in gegaan en dat smeerde ik dan zo op mijn lippen dus het is nu echt niet meer hygiënisch om deze te bewaren. 

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en laat even weten bij de comments of ik dit vaker moet doen!!

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Commentaar schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Char;y (vrijdag, 29 april 2011 09:29)

  Leuk!! Dit moet je echt vaker doen :-).

 • #2

  Josje (vrijdag, 29 april 2011 15:33)

  Super leuk!! Ik heb ook die deo maar ik vind dat zoete juist wel lekker!!

 • #3

  instijl (vrijdag, 29 april 2011 15:34)

  Zo zie je maar: smaken verschillen :-D.

  Thanx voor iedereen die het zo leuk vind!

 • #4

  Lara (vrijdag, 29 april 2011 15:35)

  Ja ik ken de filmpjes van Beautygloss!! Ik heb ook op beautylover gekeken!! OOK een superleuke site!!

 • #5

  Floor (zaterdag, 30 april 2011 11:46)

  Suuupeeer leuk artikel!!!