NYC palette

De kruidvat verkoopt nu NYC New York Color! Ze hadden een actie dat je oude make-up kon inleveren voor iets wat je zelf mocht uitzoeken van NYC. Daarom leek het mij leuk om iets te reviewen van dit nieuwe (in Nederland dan) budget merk! Ik koos voor dit mooie oogschaduw qwatro. Het bevat 4 mooie kleurtjes voor een beetje een neutral look maar je kan er ook een wat zwaardere kant mee op.

Nu zie je het doosje van dichtbij. Wat ik erg leuk vind is dat er een plastic dingetje over heen zit waar op staat waar je de oogschaduw kan aanbrengen (all over lid contour high light en crease). Eerst dacht ik dat dat op het "raampje" stond maar toen ik het doosje open deed zag ik dat het niet zo was! En wat ook erg handig is is dat er een applicatortje bij zit.

Op de achterkant staat de naam (The Best of Broadway) en er zat ook nog een sticker met uitleg hoe  je het kan gebruiken.

 

Dit zijn de swatches. En ik moet zeggen ik ben hier niet zo enthousiast over! Het is erg licht. En op de eerste foto zie je de eerste kleur bijna niet! Maar in het echt valt dit wel mee.  Op mijn oog zijn de kleuren ook wat beter.

Ik heb de ooglook zo gemaakt zoals hij stond beschreven op de sticker. Op de foto zie je het niet heel goed maar de kleur is wel wat duidelijker dan op de swatches. Alleen de zwarte kleur valt er tegen dus heb ik nog een oogpotloodje gebruikt.

Ik vind dit een prima  oogschaduw. Zeker voor de prijs, 3 euro. NYC heeft ook nog andere palettes die zijn allemaal verkrijgbaar bij de Kruidvat.

 

Dit artikel is geschreven door Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 8
 • #1

  Kick (dinsdag, 10 mei 2011 21:18)

  Goeie tip! En mooie foto's erbij!

 • #2

  Mona (woensdag, 11 mei 2011 13:31)

  Leuke review! Moet je vaker doen ja!

 • #3

  Charly (woensdag, 11 mei 2011 13:35)

  Mooi! Ik denk dat ik het ga kopen!

 • #4

  Lara (donderdag, 12 mei 2011 17:44)

  Leuke oogschaduw!

 • #5

  Anna (donderdag, 12 mei 2011 17:48)

  Mooi! Leuk dat je een review doet!

 • #6

  Charlie (zondag, 15 mei 2011 10:49)

  NYC is een leuk merk! Ik heb er een nagellakje van!

 • #7

  Josje (zondag, 15 mei 2011 10:49)

  Mooi!

 • #8

  Wieneke (zondag, 15 mei 2011 10:50)

  Mooie oogschaduw alleen de eerste foto lijkt heel wazig maar dat komt dus door dat stickertje!