Miss Sporty

Mijn Miss Sporty stash
Mijn Miss Sporty stash

Ik ga jullie in dit artikel iets vertellen over de producten van Miss Sporty. Ik ga de producten die ik er van heb met jullie delen en kort reviewen.

 

Allereerst: de nagellak. Ik heb vier kleuren nagellak. Een donkerpaarse hele mooie kleur, een glimmende blauwe kleur, een lichtroze met shimmer en een transparante lak. Ik vind ze stuk voor stuk erg goed. Ik heb niet zo veel nagellak dus ik weet niet precies wat nou precies 'goed' is bij nagellak maar ik vind deze heel erg goed! Ze lakken lekker, ze hebben een goed kwastje én ook heel belangrijk: ze blijven redelijk lang zitten! Ik heb ook een nagellak in mijn stash (niet van miss sporty) en die is na ongeveer een half uur alweer half afgebladerd. Gelukkig hebben deze nagellakjes van miss sporty dat niet.

Dan nu de twee lipglossjes. De linker is 'Hollywood lipgloss' in de kleur: pacific paradise. Wow wat vind ik dit een fijne lipgloss zeg!! Hij glanst heel mooi, hij smeert lekker, hij ruikt echt HEERLIJK, een beetje naar kauwgom. Kortom: de beste lipgloss ever!! Helaas is hij kapot gegaan en nu kan de dop er niet meer goed op en dus loopt de lipgloss er een beetje uit en dus moet ik hem in een plastic zakje bewaren maar ik gooi hem toch niet weg want ik wil hem echt tot het eind opmaken!! Er is al wel meer dan de helft uit. Oké dan nu de rechter lipgloss. Dit is miss sporty cooling effect xx volume lipgloss. Hij heeft een beetje een rode kleur en er zit glitter in. Ik vind hem wel mooi maar er is een nadeel: steeds als ik deze op mijn lippen doe dan gaan mijn lippen prikken. Heeft iemand anders dat ook wel eens?? Willen jullie dat dan achterlaten bij de comments want ik vind het een beetje raar.

De mascara. Dit is: pump up lash mascara in nummer 001 black. Ik heb van mezelf al lange en zwarte wimpers (niet opschepperig bedoeld :)) maar mijn toen ik deze mascara opdeed waren ze echt overduidelijk lang!! Iedereen zei tegen me: 'jemig Puck wat heb jij lange wimpers'. Dus ik denk dat deze mascara ook echt helpt om ze er langer uit te laten zien voor als je niet zulke lange wimpers hebt!! 

En dan nu de oogschaduw. Ik heb er twee. Het zijn miss sporty shimmer dust oogschaduws en het zijn losse poeders. Ik heb de kleuren: (de blauwe) 002 panache en (de paarse) 004 plush. Het zijn echt hele mooie oogschaduws met veel pigment wat ik eigenlijk niet echt had verwacht. Op de swatshes zie je het niet zo goed maar in het echt wel!! Vooral de blauwe is heel erg gepigmenteerd.

En dan nu het laatste. De blushes. Ik kan jullie niet echt vertellen wat ik er van vond want ik heb ze nog niet echt gebruikt maar ik ga jullie er toch wat over vertellen. Eerst de kleuren die ik heb: de linker is 004 nuts en de rechter is 003 sienna. Ik heb de blushes een keer gekregen (ik was wel bij het uitzoeken) want ik had ze nodig voor iets. Ik weet niet wáárom ik deze twee kleuren heb genomen!! Die donkere (004 nuts) is echt véél te donker voor mijn huid en die andere (003 sienna) tja... die is ook gewoon niet de goede kleur. Ik hou veel meer van roze blushes maar goed niks aan te doen :-).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik iets over mijn producten van miss sporty verteld heb!

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 8
 • #1

  Lisanne (vrijdag, 22 april 2011 12:11)

  Ik heb eigenlijk vooral nagellak van Miss Sporty en die vind ik erg fijn!

 • #2

  Charly (vrijdag, 22 april 2011 12:16)

  Super leuk artikel!! Als ik in de drogist ben loop ik meteen door naar de miss sporty producten want ze zien er ook zo leuk uit én ze werken lekker!! Ik heb die mascara ook en ik heb korte wimpers en ja hij maakt ze echt langer!! Ik heb ook heel veel nagellakjes :-).

 • #3

  Lara (vrijdag, 22 april 2011 12:19)

  Ik heb die lipgloss een keertje van een vriendin gekregen (pacific paradise) en bij mij prikte hij ook, maar het ging weg toen ik hem wat vaker gebruikte en nu gebruik ik hem heel erg vaak zonder ergens last van te hebben!

 • #4

  instijl (vrijdag, 22 april 2011 17:46)

  Ehh... pacific paradise was juist degene die ik zo lekker vond!! Miss sporty cooling effect xx volume, dát was degene die prikte :-).

 • #5

  Lara (vrijdag, 22 april 2011 17:46)

  Oh ja die bedoelde ik!! Foutje :).

 • #6

  instijl (vrijdag, 22 april 2011 17:47)

  Maakt niet uit hoor :-) en handig dat ik nu weet dat ik niet de enige ben die dat heeft :-).

 • #7

  Floor (vrijdag, 22 april 2011 21:46)

  Ik vind de nagellak erg fijn. maar de kleurtjes bij de dichtstbijzijnde Etos/Kruitvat/DA bij mij in de buurt zijn gaan me een beetje vervelen. Ik vind de mascara super! Ik heb de waterproof versie van die van jou en mij wimpers lijken veel langer! De lipgloss vind ik niet heel erg fijn maar is te doen :-) (opzich wel leuke en mooie kleuren.). De oogschaduw is echt zo gepigmenteerd, echt SUPER! verder vind ik dee blush echt heel donker en zijn er niet echt roze, zachte kleuren (waar ik net als jij van hou.). Haha, dit was even mijn review van de producten :-).

 • #8

  mylovelystyle (zondag, 24 april 2011 11:45)

  Mooie make-up!
  Ik heb de Miss-Sporty roze nagellak!!
  -X- Rosel