BBB

Ik ga jullie in dit artikel iets vertellen over het boek: BBB. Ik heb dit boek voor mijn verjaardag gekregen omdat ik het gevraagd  had. Dit boek is niet echt iets nieuws want hij is al best wel lang te koop maar ik had hem nooit gelezen en dat wou ik eigenlijk wel eens en daarom heb ik hem gevraagd. Ik heb hem nog niet uit (ik ben er eigenlijk nog niet echt in begonnen) maar toch ga ik jullie er wat over vertellen.

Dit boek is geschreven door Sam Loman en Tiny Fisscher. Tiny Fisscher heeft een boekenserie geschreven over topmodel Steph en  die komt in dit boek ook terug. Dat verhaal over Steph is eigenlijk een beetje het levensverhaal van haar eigen dochter.

 

Maar goed nu over het boek zelf.

Het is een superhandig boek met allerlei tips. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een boek waar alleen maar dingen over beauty in staan maar dat is niet zo! Er staan ook tips in over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, over hoe je van faalangst af kan komen, alles over de verschillen tussen jongens en meisjes en nog veel meer! Er staan ook tips in van onder andere Thijs Willekes, Tom Sebastian en Chantal Bles!

Dus: Het is echt een super boek met handige informatie, tips, mooie plaatjes... ga zo maar door! Steeds als ik er naar kijk word ik helemaal blij :-). Het is zeker een aanrader!!

Dewi heeft dit boek trouwens ook (en uitgelezen) en zij heeft al heel wat tips die er in staan kunnen gebruiken!

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Charly (woensdag, 20 april 2011 19:58)

  Wow dat boek moet ik hebben!!!!!!!!

 • #2

  Lara (woensdag, 20 april 2011 19:59)

  Ik heb dat boek ook en idd het is een superleuk boek. Ik word ook echt heel vrolijk als ik er naar kijk!!! Apart hé dat we dat allebei hebben :O.

 • #3

  instijl (woensdag, 20 april 2011 20:00)

  Haha ja best wel apart dat we dat allebei hebben maar aan de andere kant niet want het is natuurlijk ook gewoon een SUPER boek ;-).

 • #4

  Wieneke (woensdag, 20 april 2011 20:59)

  Waar kan je het boek kopen? En hoeveel kost het dan?

 • #5

  instijl (donderdag, 21 april 2011 17:57)

  Ehh... ik weet niet waar je het kan kopen omdat ik hem gekregen heb (misschien weet een andere lezer het??) maar hij kost €15,-.

 • #6

  Lisanne (vrijdag, 22 april 2011 11:28)

  Je kan het boek onderandere kopen bij de v&d en andere boekwinkels en ook op bol.com Leuk artikel! Ik volg deze site nu via bloglovin!

 • #7

  Floor (vrijdag, 22 april 2011 22:03)

  Ik heb hem van de bieb geleend maar eigenlijk moet ik hem gewoon hebben! Het is gewoon super handig!