Wimper kruller

De wimperkruller! Dat is waar we het vandaag over gaan hebben. Een wimperkruller gebruik natuurlijk om je wimpers mee te krullen (duhh!). Maar hoe doe je dat en hoelang en waarneer? Een wimper kruller gebruik je VOOR je mascara opdoet. Doe je dit niet, dan krijg je spinnenpoten... Hoelang verschilt eigenlijk een beetje per persoon. Ik heb bijvoorbeeld 30 seconden nodig maar mijn vriendin maar 15! Daarvoor moet je dus even bij jezelf kijken waarneer het bij jou krult.

En als dat nog niet helpt kun je proberen je wimper kruller warm te maken (net als een stijl/krul tang) door er bijvoorbeeld je fohn op te zetten. En er is ook een verschil in tangen. De ene werkt niet altijd bij de ander. Hij is dan alleen geschikt voor een bepaald soort ogen. Daarom kan het zijn dat jou tang niet goed werkt!

 

Dit artikel is geschreven door Dewi.


Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Charly (dinsdag, 19 april 2011 15:26)

  Oeh cool een wimperkruller!!! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede wimperkruller en ik weet dat helemaal ligt aan de wimpers en de oogvorm die je hebt dus: Ik heb lange wimpers en ik heb grote ronde ogen (:$) misschien weet jij daar raad mee??

 • #2

  Lara (dinsdag, 19 april 2011 18:49)

  Ik doe eigenlijk nooit iets aan mijn wimpers. Ook geen mascara... dat komt omdat ik al hele lange en donkere wimpers heb.... Maar toch een heel leuk artikel!!

  Ik weet niet waarom ik zei dat ik nooit mascara enz. gebruik. WIERD!!

 • #3

  Mona (dinsdag, 19 april 2011 18:58)

  Leuk!!

 • #4

  Wieneke (woensdag, 20 april 2011 20:56)

  Leuk artikel!

 • #5

  Kick (donderdag, 21 april 2011 09:59)

  Ik vind het best eng, zo'n wimperkrultang. Ben bang dat ik t niet helemaal goed doe en dan in mijn oog knijp. Nog tips?

 • #6

  roxy (zaterdag, 23 april 2011 17:00)

  dit is even iets anders
  JULLIE SITE IS ZO COOL EN GEWELDIG
  oke dit moest ik kwijt