Gezichtsverzorging

Ik ga jullie in dit artikel iets vertellen over gezichtsverzorging voor onder de douche. Ik ga eigenlijk vooral de producten die ik gebruik voor onder de douche laten zien, er wat over vertellen en natuurlijk kort reviewen.

Ik gebruik eigenlijk maar twee gezichtsverzorging producten onder de douche, een scrub  en een face wash. Ik ga er hieronder dus wat over vertellen in de volgorde hoe ik ze normaal ook gebruik. Ik gebruik ze trouwens maar één keer in de week.

Het eerste product wat ik gebruik is de milde scrub creme van de HEMA. Het is een scrub voor de jonge onzuivere huid en het is een hele lekkere scrub. Hij is niet te heftig (wat logisch is want het is een gezichtsscrub en die zijn nooit heel heftig) maar juist precies goed. De scrub verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. Het helpt om puistjes en mee-eters te voorkomen. Je moet hem aanbrengen op een vochtige huid en daarna afspoelen met lauwwarm water. Ik vind dit zeker een top product!

Het product dat ik na de scrub gebruik is de tea tree oil facial wash van the body shop. Het is een reinigingsgel voor het gezicht en helpt ook om onzuiverheden tegen te gaan. Deze face wash is heerlijk verkoelend en verzachtend voor mijn huid, zeker na de scrub. Wat wel een klein nadeel is, is dat het product ONTZETTEND stinkt. Nou ben ik er nu wel aan gewend maar toen ik het voor de eerste keer gebruikte heb ik de hele tijd alleen maar door mijn mond geademt zo erg stonk het! Maar dat is dan ook het enige nadeel. Dit product moet je hetzelfde aanbrengen (en afhalen) als de scrub.

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Mona (donderdag, 14 april 2011 18:36)

  Leuk! ik ga de scrub kopen!

 • #2

  Wieneke (donderdag, 14 april 2011 18:39)

  Ik ben echt al heel lang op zoek naar een goede gezichtsscrub!! Ik ga deze zeker uitproberen!!

 • #3

  Lara (donderdag, 14 april 2011 18:40)

  Ik heb de scrub ook en inderdaad: hij is echt PERFECT. Ik ga die face wash ook kopen denk ik ook al stinkt hij maar toch denk ik dat hij wel goed is!!

 • #4

  instijl (donderdag, 14 april 2011 18:42)

  Zo die scrub is populair!! ;-). Voor Lara: ja die face wash is inderdaad erg goed :-).

 • #5

  Charly (donderdag, 14 april 2011)

  Leuk!

 • #6

  Kimberly (zondag, 29 mei 2011 09:37)

  Ik gebruik precies dezelfde face wash!!!!! En verder gebruik ik ook nog een scrub (gezicht) maar niet van de HEMA....