Parfum

Parfum, iets wat iedereen wel kent. Iets waardoor je lekker (of niet lekker hangt af van de geur) gaat ruiken. 

 

 

Er zijn heel erg veel verschillende soorten geuren. Van heel sterk naar heel mild en van zoet naar iets minder zoet. Iets wat heel veel celebs nu doen is een eigen geur ontwikkelen en die dan verkopen als parfum. Een paar daarvan zijn: Cristina Aguilera, Gwen Stefanie, Fergie, Kate Moss, Shakira en nog veel meer!

 

Sommige mensen spuiten gelijk heel erg veel op en dat doen ze dan elke dag. Sommige houden het juist subtiel. Zoals ik. Een manier daarvoor is om het is de lucht te spuiten en er door heen te lopen. Zo ruik je de geur wel een beetje maar is het niet te sterk. Ik doe eigenlijk niet zo vaak parfum op alleen op sommige speciale gelegenheden. Wat vinden jullie? Hoe vaak en veel doen jullie parfum op? En wat is jullie mening daar over? Laat het achter bij de comments! 

 

Zelf heb ik niet echt veel parfum (eigenlijk maar  4 flesjes...) juist omdat ik het bijna nooit op doe. Ik heb alle parfums gekregen en ik heb ook nog een paar monstertjes. Ik wou ze fotograferen maar ik had even geen camera bij de hand dus sorry. Ik zal wel even de geuren opnoemen die ik heb. En ik zal meteen mijn mening er over geven zodat jullie er misschien nog wat aan hebben. 

 

 • Oilily-Muse. Hij ruikt heerlijk en dit is een van mijn lekkerste parfums! Hij heeft ook een heel erg mooi flesje. Echt een pronkstuk!!!
 • Oilily-Voyage.  Deze ruikt wel iets sterker dan die eerste maar toch vind ik hem nog wel kunnen.
 • Life bij Esprit. Deze ruikt ook echt heerlijk! Hij is wel iets sterker dan Oilily-Muse maar hij ruikt zo lekker dat me dat eigenlijk helemaal niets uitmaakt.
 • Vogue-Cats. Deze vind ik in één woord: VERSCHRIKKELIJK! Hij is veel te zoet voor mij! Ik werd er zelf gewoon misselijk van... echt niet lekker vind ik hem! De douchegel van deze geur vind ik wel lekker maar de deodorant en de parfum... echt totaal niet lekker!!!!!!! Hij ruikt VEEL te sterk en hij ruikt VEEL te zoet. Maar dat is mijn mening. Als jij heel erg van zoete geuren houd dan is dit zeker een aanrader!!

 

Dus: Ik vind Oilily-Muse en Life by Esprit het lekkerst! 

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

 

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 9
 • #1

  Charly (woensdag, 13 april 2011 16:30)

  Ik vind heel veel parfum ook niet lekker maar ik spuit het wel op mezelf en ik loop er niet doorheen :-). Leuk artikel!! Dat van die mannen en vrouwen geuren wist ik echt niet!! Ik dacht dat ze er gewoon andere ingrediënten in deden ofzo....

 • #2

  Wieneke (woensdag, 13 april 2011 16:32)

  Heel erg leuk artikel!!!!

  Ik hou wel van een beetje sterke geur. Dus ik spuit best wel veel op mijzelf. Maar ik snap je wel (over dat weinig opdoen) maar ik vind bij mezelf meer parfum lekkerder dan minder parfum!!

 • #3

  Lara (woensdag, 13 april 2011 16:34)

  Super gaaf artikel!! Ik heb zelf de parfum 'by night' van Cristina Aguilera en hij bevalt me heel goed :-). Ik spuit het ook altijd in de lucht en dan loop ik er doorheen.

 • #4

  Kim (woensdag, 13 april 2011 17:47)

  Oh wat toevallig!! Ik heb ook die 2 parfums van de Oilily!! En inderdaad wat is dat flesje van Oilily-Muse is echt zoooo beautyfull!!! <3. En ik spuit het ook liever eerst in de lucht :-).

 • #5

  Wieneke (woensdag, 13 april 2011 17:49)

  Oh nog een klein vraagje... waar heb je die 2e van Oilily gekocht?? Gewoon bij Oilily zelf??

 • #6

  instijl (woensdag, 13 april 2011 17:51)

  Die heb ik gekregen!! Staat ook in het artikel maar maakt niet uit hoor dat je het vroeg :-). Ik denk dat je hem gewoon bij de Oilily kan kopen maar ik weet het niet zeker!!

 • #7

  Wieneke (woensdag, 13 april 2011 17:52)

  Oh ja nu zie ik het... en: thanx!!

 • #8

  Mona (donderdag, 14 april 2011 17:48)

  Ik ben ook echt gek op de geur cats van Vogue en toen had ik het geurtje daarvan gekocht. En weet je wat het ergste was?? Ik kocht hem de dag voor dat dit artikel online kwam.... STOM!!! En ook stom dat je in de drogist niet kon ruiken aan het geurtje want hij zat in een doosje.... Bij jou vast ook :-). En daarom wist ik OOK niet dat het een verschrikkelijk geurtje is....

  Leuk artikel!!

 • #9

  instijl (donderdag, 14 april 2011 17:49)

  Ahh... wat stom!! En ja bij mij zat hij ook in een doosje :-). Thanx dat je het artikel zo leuk vond!