Lush

Lush logo
Lush logo

Een van de meest leuke winkels vind ik de Lush. De Lush is een winkel waar ze van alles verkopen wat te maken heeft met lichaams en gezicht verzorging. Ze verkopen van alles. Van douchegel tot zeep. Alles ziet er heel vrolijk en kleurrijk uit! Ook hebben ze allemaal een hele aparte naam. Altijd als ik langs een Lush winkel loop moet ik altijd even naar binnen of in ieder geval even de geur ruiken. Want wat ruikt het lekker in die winkel zeg! Mijn moeder is ook heel erg fan van Lush en zij koopt altijd zeep en daardoor heb ik ‘kennis gemaakt’ met Lush. Ik zal even mijn favoriete producten opnoemen.

Rockstar:

Dit was volgens mij de eerste zeep die ik probeerde van Lush. En ik vond hem meteen al lekker! Ik kan niet echt goed uitleggen hoe hij ruikt. Een beetje naar vanille maar ook niet heel erg… Je moet het eigenlijk ook gewoon zelf ervaren.

 

Honey i washed the kids:

 

Deze zeep is ook echt heerlijk! Hij ruikt naar honing met een beetje karamel. Het is het best verkochte zeepje van Lush!

 

It’s raining man:

 

 

It’s raining man is een douchegel die hetzelfde ruikt als de zeep honey i washed the kids. Het lijkt een beetje op honing en het is echt een zalige douchegel! Dit is echt eentje die je moet proberen!

 

 

Dat was het! Misschien denk je nu: is dit alles?! Nee dit is niet alles maar als ik al mijn favoriete producten op zou moeten noemen, dan zou het een hele waslijst worden dus daarom heb ik er gewoon 3 gekozen :).

 

Dit artikel is geschreven door Puck.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Mona (vrijdag, 08 april 2011 20:23)

  Leuk! I ben ook echt gek op de lush!

 • #2

  Lara (vrijdag, 08 april 2011 20:28)

  Ik heb er eigenlijk nog nooit iets van geprobeerd... *bloost*. Ik ga het nu zeker doen! Ik denk dat ik 'honey ik washed the kids' en 'it's raining man' echt heel lekker ga vinden!! Ik ben gek op honing én karamel :).

 • #3

  Charlie (zondag, 10 april 2011 13:38)

  Ik ben ook gek op de lush!!!

 • #4

  Wieneke (zondag, 10 april 2011 13:42)

  HMM ik heb zelf honey i washed de kids...

 • #5

  Kick van der Mark (zondag, 10 april 2011 20:12)

  Wat een leuk artikel, heel enthousiast over Lush. Ik moet het ook maar eens proberen!