Nail art

Nail art is erg populair de laatste tijd en is ook vaak leuker dan alleen een nagellakje.  Maar nail art wordt al snel ordinair, daar zijn verschillende meningen over. Daar wil ik graag wat meer aandacht aan besteden, want waarneer vind jij dat een nail art ordinair is? Naar mijn mening zodra je hele lange nagels hebt die onder de glitters zitten maar hierbij geld: ieder zijn eigen mening! Schrijf bij de comments wat jij van nail art vind.

Ik ben zelf niet heel erg goed met nail art maar vind het wel leuk om te doen. Ik had dit setje (zie foto) een tijdje terug gekregen voor mijn verjaardag en er nooit echt iets meer mee gedaan. Tot ik het vandaag weer vond! Nail art lakjes hebben een heel dun kwastje waardoor je goed tekeningetjes kan maken op je nagels. Ook handig: de sjablonen! Je "kleurt" als het ware de sjabloon in en dan heb je een mooi figuurtje op je nagels.  Nail art is het moois op een gladde nagel dus vijl je nagel van te voren met een glans vijl. Je kan goedkopen nail art lakjes kopen van essence. Bij bijna elke collectie hebben ze een nail art setje. Ook kan je ze kopen via e-bay.

 

Dit artikel is geschreven door Dewi.

 

Reactie schrijven

Berichten: 5
 • #1

  Charly (maandag, 04 april 2011 20:48)

  Ik vind heel erg versierde nagels niet mooi maar als er gewoon een figuurtje of iets anders kleins op zit dan vind ik het wel kunnen hoor! Verder: leuk artikel! Echt cool! Ook al zijn er nog maar 3 artikelen op deze site ik vind het nu toch al een hele coole site met leuke informatie!!!!

 • #2

  Mona (dinsdag, 05 april 2011 12:22)

  Leuk. Maar ik hou niet zo heel erg van nail art...

 • #3

  Kick (dinsdag, 05 april 2011 20:08)

  Heel lange nagels zijn gauw ordinair, ook zonder nailart. Mooi verzorgde, niet al te lange nagels,dat vind ik het mooiste. Leuke blog!

 • #4

  Lara (zondag, 10 april 2011 13:44)

  Ik hou heel erg van Nail art! En ik heb hetzelfde nail art setje als jij! Grappig! Ik vind sommige nail art ordinair als je bijvoorbeeld helelange nagels hebt dan vind ik het niet mooi. Maar als het gewoon met stirpjes streepjes, bloemetjes etc is vind ik het mooi!

 • #5

  Wieneke (zondag, 10 april 2011 13:47)

  Die sjablonen zijn handig!